Ontdek de schildermethode die jouw creatieve bewustzijn stimuleert

Je innerlijke reis naar plezier, vrijheid en zelfkennis

De 17 fasen & principes van Vedic Art

Vedic art leert je niet hoe je moet schilderen, Vedic Art herinnert je eraan hoe je schildert.
In de vedic art methode is het niet nodig om iemand te leren hoe hij/zij kan schilderen, het is een methode om te herinneren hoe het allemaal gebeurt.
In Vedic art leer je 17 principes kennen die je naar binnen begeleiden, nare je ware natuur, waardoor je bewustzijn opent en je gaat creëren vanuit je essentie.
Vedic Art helpt je aan de hand van 17 principes stap voor stap dichter bij jezelf te komen. Het opent de deur om bij de kennis en wijsheid te komen die al in jou aanwezig is.
Vedic Art is creëren vanuit jezelf, wat er innerlijk beweegt in jou in dit in alle vrijheid en plezier Het is experimenteren, ont-dekken en verkennen wat er op je pad komt met verf, vorm en kleur, Het hoeft niets te worden, want er zijn geen verwachtingen nog oordelen.
Wat je maakt is een spiegel van jezelf, waar jij op dit moment in je leven staat.
Vedic Art maakt je bewust van je zogenaamde "veilige" patronen zoals bv: Ik kan niet schilderen, of: Zo schilder ik altijd al. Door je dit bewust te worden kunnen deze oude overtuigingen los gelaten worden. De bewustwording begint in je schilderwerk en is van daaruit toepasbaar in je leven:
Heb je vragen of wil je Vedic Art zelf uitproberen? Contacteer me voor meer informatie.

probeer het vandaag nog